Lakásfelújítás szakértelemmel, garanciával: Profép Bt. (06-20) 935 9891 ; e-mail: profep@profep.hu
           
 
Untitled Document
 

•A Profép Épitőipari Betéti Társaság 1994-ben alakult. Az épitőiparon belül fő vállalkozási területünk a lakásfelújitás. Vállaljuk a régi, rossz műszaki állapotú lakások teljes körű felújitását generál kivitelezésben a tervezéstől a kulcsátadásig. Munkáinkat saját munkaerővel, illetve alvállalkozók bevonásával végezzük.

Zene : Sunset Cafe

Munkáinkat az előzetes felmérés és költségvetés alapján készült szerződés szerint korrekt árakon,gyorsan, határidőre, I.osztályú minőségben, garanciával végezzük.

Forduljon hozzánk bizalommal:


Profanter Alfréd
cégvezető
06-20 935 9891
profep@profep.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 Profép Bt. 1131. Menyasszony u. 34. Tel.: 06-20 / 935 9891 ; e-mail:profep@profep.hu


Copyright © 2007 - Profép Bt.

A Profép Bt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Profép Bt. tulajdonosa jogosult. A Profép Bt. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Profép Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

          Élelmiszer kiszállítás Egyedi szauna