Lakásfelújítás szakértelemmel, garanciával: Profép Bt. (06-20) 935 9891 ; e-mail: profep@profep.hu
           
 
Untitled Document
 

Rendhagyó megoldások

Ezzel a menüponttal segítséget, ötleteket szeretnék adni azon megrendelőinknek, vagy csak felújításban gondolkodók számára, akik nem félnek az élénk színek, anyagok használatától, akik nem ragaszkodnak a megszokott megoldásokhoz, szeretik vagy szeretnének többet megtudni a belsőépítészetről, esetleg szakemberrel konzultálnának, ötletelnének.

Belsőépítészeti, tervezői, engedélyeztetési kérdésekben is állunk rendelkezésre. Helyszíni felmérés közben szívesen adunk tanácsokat, ötleteket. Amennyiben csak szakvéleményt vagy konzultációt szeretne, úgy arra is van lehetősége.

Az itt látható lakásban koptatott hajópadlót, antikolt falfelületet és ajtókat, élénk-piros fugát, egybenyitott tereket, mozaik csempéből épített-zuhanyzót, fürdőszobában járólap helyett műgyantát, 5 méter magasban elhelyezett galériát, hatalmas fényt és teret növelő boltíves teraszajtót láthatunk, valamint nagyon ötletes megoldást a lépcsőre, mely nemes egyszerűséggel egy felületkezelt „I” acél, a fal és a gerenda közt konzolokon ülő lépcsőfokokkal.

Csupa olyan dolog, ami kicsit elrugaszkodik a megszokott megoldásoktól.

   
   

Kivitelezőként is öröm és kihívást jelentő feladat egytől egyig. Megrendelőként azonban készüljünk fel arra, hogy a felhasznált és beépítésre kerülő anyagok és az extra munkák miatt jóval el fogunk térni árban a megszokottaktól. Az extra kívánságok mindig extra költségekkel járnak!

   
 


Profép Bt. 1131. Menyasszony u. 34. Tel.: 06-20 / 935 9891 ; e-mail:profep@profep.hu


Copyright © 2007 - Profép Bt.

A Profép Bt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Profép Bt. tulajdonosa jogosult. A Profép Bt. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Profép Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

          Élelmiszer kiszállítás Egyedi szauna