Lakásfelújítás szakértelemmel, garanciával: Profép Bt. (06-20) 935 9891 ; e-mail: profep@profep.hu
           
 
Untitled Document
 

Villanyszerelés

Villanyszerelési munkáinkat minden jelenleg érvényben lévő szabálynak és szabványnak megfelelően végezzük. Műanyag védőcsőbe húzott szigetelt rézvezetékekkel, földelve, falhoronyban.

EPH (egy potenciálra hozás) kötéssel. Megrendelővel előzetesen egyeztetett helyekre, ügyelve a minél nagyobb komfortérzet és praktikusság kialakítására (dug aljak száma, spot és hangulatvilágítás, alternatív kapcsolók, fali karok/lámpák elhelyezése, hangfal, Hi-Fi berendezés, TV, Internet leendő helyére) A beépítésre kerülő háztartási gépek, berendezések helyének meghatározása (mosógép, mosogatógép, mikro, cirkó, stb.) is előzetesen történik. Minden vezeték ez által a falban elrejtve fut, nincsenek madzagok a földön illetve a falon.

 

 

 

 

 

 

 Profép Bt. 1131. Menyasszony u. 34. Tel.: 06-20 / 935 9891 ; e-mail:profep@profep.hu


Copyright © 2007 - Profép Bt.

A Profép Bt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Profép Bt. tulajdonosa jogosult. A Profép Bt. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Profép Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

          Élelmiszer kiszállítás Egyedi szauna