Lakásfelújítás szakértelemmel, garanciával: Profép Bt. (06-20) 935 9891 ; e-mail: profep@profep.hu
           
 
Untitled Document
 

Lakásfelújítás műszaki részletei, leírások, fotók, átadott helyszínekről

Wc

Nyomószelepes Wc-t szereltünk át tartályosra, hátsó kiömlésű wc kagylóval, melyet Ytong téglával falaztunk el, így egy hasznos pakoló felület keletkezett, a mellett, hogy esztétikus is. Jól látszik a falba süllyesztett vízóra, golyós csempeszeleppel, krómozott takaróelemekkel. A szűk hely ellenére egy kézmosó is elfért!

     

Fürdőszoba

Teljesen elbontott fürdőszoba látható befalazott Lichthof ablakkal, a fürdőkád helyére zuhanykabin került, mely hely takarékos, ugyanakkor impozáns is.

     
     


Törülközőszárító/mosógép szelep

Távfűtött lakásban se féljünk a régi fűtőtestek cseréjétől, még fűtési szezonban sem. A rendszer leürítését és a fűtőtestek cseréjét ilyen esetekben a FŐTÁV szakembereivel karöltve végezzük.
A képen egy régi típusú csőregiszter látható, melyet törülközőszárítós fűtőtestre cseréltünk.
A sarokban mosógépszelep és falon kívüli szifon látható, falban futó csővezetékekkel szerelve.


Akik a fürdőzést részesítik előnyben, azok számára beépített fürdőkádat, esetleg sarokkádat javasolunk, de az utóbbihoz nagyobb fürdőszobára lesz szükségünk. A képeken jól látható a törülköző szárítós radiátor illetve egyedi cirkó készülék elhelyezése is.

Csempe, burkolás

Egyedi padlóburkolat megoldás. Az egyedi minták kirakása/lerakása általában időigényesebb a sok extra csempevágás miatt, de a végeredmény magáért beszél.
JÓTANÁCS! Nem minden méretű padlólap-csempe mutat jól minden helységben. Kisebb helységekben nem feltétlenül érvényesülnek a nagyméretű járólapok, csempék. Fontos, hogy funkciókban gondolkodjunk.

 
     
 

Vízóra

Vízórát elrejthetünk kulturáltan egy szerelő nyílással falba süllyesztve, vagy krómozott vízóra takaró elemekkel. Mindkét megoldás mutatós és frappáns.

 

Beépített WC

Falba épített rejtett WC tartály és konzolra ültetett kagyló. A hagyományos földön rögzített változatnál exkluzívabb megjelenést biztosít, ugyanakkor a beépítésre kerülő anyagok és szerelvények, valamint a munkadíj miatt költségesebb megoldás.

 

Radiátor

Régi típusú gázüzemű konvektor helyét láthatjuk elbontás után, melyet korszerű, minden szabványnak megfelelő egyedi cirkófűtéses lapradiátorra cseréltünk, falban futó rejtett vezetékekkel.

 
 

Üvegtégla

Egyedi, közkedvelt, trendi megoldás lehet az üvegtégla beépítése, mely kevésbé fényes helységek bevilágításában segíthet, vagy egyszerűen csak dizájn/dekorációs elemként szolgálhat. Sok féle mintával kapható, 19x19cm-es méretben, 1cm széles fugával nagyon mutatós. Mindenképpen jó választás!

 
Ytong, valamint üvegtégla kreatív kombinációja.  
   

Profép Bt. 1131. Menyasszony u. 34. Tel.: 06-20 / 935 9891 ; e-mail:profep@profep.hu


Copyright © 2007 - Profép Bt.

A Profép Bt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Profép Bt. tulajdonosa jogosult. A Profép Bt. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Profép Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

          Élelmiszer kiszállítás Egyedi szauna