Lakásfelújítás szakértelemmel, garanciával: Profép Bt. (06-20) 935 9891 ; e-mail: profep@profep.hu
           
 
Untitled Document
 
 

Mészhomok tégla előnyei a kreativitásban, kivitelezésben

Lakásfelújítás legélvezetesebb kérdése a mit hogyan alakítsunk át kreatívan, ötletesen, praktikusan. A Kevésbé élvezetes kérdés az az, hogy hogyan és milyen anyagból. Ime az Ytong (mészhomok tégla). Nyílván a név és a fehér, könnyen munkálható anyag sokak számára ismert. Beltéri építési feladatokra kivállóan alkalmas, nagyon könnyen alakítható és a kreatív feladatok igazi alkotóeleme. Mind lakótelepeken, mind tégla társasházak vagy új építési ingatlanok belső átalakítására első rendű anyag.

Mészhomok tégla egyike a 21. században közkedvelt és széles körben elterjedt technológiáknak, mely gyors, tiszta és hulladékmentes munkát tesz lehetővé, mely az időn kívül pénzt is spórol nekünk. Beépítése könnyebb, fűrészelhető a kívánt méretre, ezáltal nem keletkezik hulladék, vékony rétegben felvitt ragasztót használunk az összekötéséhez, szemben a klasszikus habarcsos technológiával. Évek óta alkalmazzuk széles körben nagy sikerrel, ügyfeleink megelégedésére.
Válaszfalak, padkák építése, kád beépítések, ajtó beállítások, zuhanytálcák falazása, csővezetékek eltűntetése, tolóajtók eltűntetése, hogy csak egy pár felhasználási területet említsünk.

 

Alapvetően 3 féle szélességű mészhomok tégla létezik, ha lakásfelújításban gondolkozunk. 5 cm-es, 7,5 cm-es és 10 cm-es.
Kis fantáziával, viszonylag olcsón tudunk „csodákat” művelni ennek az anyagnak a beépítésével, ha nincsen fantáziánk, akár magazinokból vett ötletek megvalósításában is nagy segítségünkre lehet, tényleg csak elképzeléseink szabnak korlátot az Ytong tégla felhasználási területeinek.

Lakásfelújítás során adott helyíség átalakításakor számos ötlettel és tapasztalattal rendelkezünk. Akár fürdőszoba vagy konyha, átadópult vagy üvegtéglás háló, adunk önnek ötleteket.

 

 


Profép Bt. 1131. Menyasszony u. 34. Tel.: 06-20 / 935 9891 ; e-mail:profep@profep.hu


Copyright © 2007 - Profép Bt.

A Profép Bt. weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Profép Bt. tulajdonosa jogosult. A Profép Bt. tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Profép Bt. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

          Élelmiszer kiszállítás Egyedi szauna